keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Postiosastolla pehmeää

Tilasin Ilonalta palelevalle vedenkeittimelleni pannumyssyn, se valmistui hurjan nopeasti ja pääsi lämmittämään viluista. Se on puikula, koska vedenkeittimeni on pitkä puikelo (ei kuvassa).
En tiedä tekeekö Hilma-puoti sinunkin vedenkeittimellesi myssyn, mutta jos sellaisen tarvetta esiintyy, niin sitähän voi toki kysäistä puotipuksulta.

Ajattelin pannumyssyn olevan turha keksintö, mutta saman veden lämmittäminen yhä uudestaan ja uudestaan alkoi käydä rasittavaksi ja tiesin heti kuka osaa auttaa.
Alemmasta kuvasta sen verran, että se on Taneli vuodelta 1972, pientä epätasapaino-ongelmaa, muttei kuitenkaan haitaksi asti.

4 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Nauroin ääneen yläkuvalle. Varsin hieno.

Ja tekee tämä puoti, jos vain on myssyille tarvetta.

annike kirjoitti...

Hieno on myssy! Varo, ettei tuo herra omi sitä hatukseen, niin hyvin näyttää sopivan.

Harmi, että teepannumyssykulttuuri on ehkä kuihtunut. Laittaisin teekannuni käyttämään myssyä, jos olisi vaara, että tee jäähtyy. 1,2 litran teekannussamme tee ehtii kuitenkin pysyä kuumana siihen asti, että kannu on tyhjä. Kertoo ehkä jotain teenjuomisvauhdistamme. :)

Tuikkis kirjoitti...

Ilona: Olisimme pukeneet myssypingviinin päähän tuon, mutta sellaista ei saatu tähän hätään.

annike: Nostetaan teepannumyssykulttuuri uuteen nousuun! Kohta kaikki haluavat Ilonalta myssyn ja pikkuiset tontut tulevat apuun, kun työtä riittää niin paljon. Ilonasta tulee pannumyssytär, joka tunnetaan kaikissa maailman maissa. Miltäs kuulostaa? Hetikö aloitetaan?

Ilona kirjoitti...

Sä olet sitten mainio! :D