lauantai 26. helmikuuta 2011

Porkkanakakun jäähtyessäOlen pidempi kuin se jonka kanssa asun, en huomattavan paljon, mutta pidemmän oikeudella teen yhtä jos toista. 166,8 cm, viimeisten mittausten mukaan, joskus se on kääntynyt mielessäni toisin 168,6 cm, en siis ole valehdellut, tavallaan.
Koipeni ovat pitkät, tai jonkin optisen harhan vuoksi ne näyttävät siltä, puolet kengistäni ovat 38 toiset 39. Olen siinä välissä. Lainaluistimet olivat kokoa 42 ja oikein sopivat neljän villasukan kanssa, lämmintä piisasi. Kyllä minä pieneen tilaan mahdun, jos on tarve, en ehkä taskuun kuitenkaan.

Lempikirjani lienee Meiju Niskalan Juhlapäiväkirja, jossa on kansanperinnettä ja parhaimmat muistot. Tai sitten se voisi olla Kristiina Wallinin Kengitetyn eläimen jäljet. Anni Sinnemäen Sokeana hetkenä on voimakirjani, turvakirjani.
Lempilevyni varmasti Maria Gasolinaa, niihin kaikkiin olen yhä rakastunut. Niiden kanssa polkenut, tanssinut, talvehtinut, kesästellyt ja laulanut.Ja ne kolme toivomusta olisivat: inspiraatiota, hurjia luovuuspuuskia sekä mahdollisuutta elää rauhallista ja pientä elämää ilman kaavaa, muottia taikka lokeroa.

7 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Myssy on valmis, kerro pannullesi, että kohta ei tarvitse palella, kunhan postipoika hoitaa ensin hommansa.

Hieno peruukki.

maijja kirjoitti...

Terveisiä täältä viitisen senttiä korkeammalta. Minä keikun muuten vähän pienemmällä pinta-alalla, yleensä 38 tai 37. Kyllä 42 hölskyis jalassa!

Sulla on ihan mahtavat toivomukset. Toivoisin itsekin noita!

soila kirjoitti...

voi mäkin rakastan maria gasolinaa! "kadulla, sateessa tai landella" esitettiin meidän häissä ja kaikki vieraatkin heitti kädet ilmaan!

hippityttö kirjoitti...

Oikein korea kuva:)
Minäkin tykkään porkkanakakusta ja toivon luovuutta!

Tuikkis kirjoitti...

Ilona: Se sanoi olevansa odottavalla kannalla. Peruukki on viime vapuksi valmistettu Maja-kirjan innoittamana.

maijja: Hei vaan viisi senttiä korkeammalle, aika korkealle jo.

soila: Oi, voi kun oisin voinut olla mukana...

hippityttö: Kiitos vain, lähetän virtuaalisen palan porkkanakakkuani sinulle.

Maria kirjoitti...

Olet taitava ottamaan omakuvia!

Tuikkis kirjoitti...

Kiitos Maria! Tykkään omakuvista ja minulla on aina joku uusi sellainen mielessäni.