torstai 3. helmikuuta 2011

postiosastolta





Sain terveisiä eräältä ketulta, jolla on uusi blogi. On hauskaa, että on postiystäviä, pidän postimerkin liimaamisesta ja postilaatikolle kävelemisestä, luukun sulkemisesta, odotuksesta ja odotuksen unohtamisesta.

8 kommenttia:

annika. kirjoitti...

<3

Maija kirjoitti...

Kaunista postia. Minäkin pidän kovasti tavallisesta postista, kirjeistä ja korteista. Pitäisikin käydä ostamassa postimerkkejä, tämä oli hyvä muistutus.

Anniina kirjoitti...

Postia! Kivaa.
(ja kivaa myös pullatreffit ja kaik, oioi!)

Tuija kirjoitti...

annike: Hih, ootahan vaan...

Maija: Kivoja postimerkkejä kannattaa ostaa läjä, koska seuraavan kerran niitä ei välttämättä saa ja tarjolla onkin vaan rumia.

Anniina: Semmosta se on. Sitten kö tuut tänne niin voijaan pullatella vaikka joka torstai tai tiistai.

annika. kirjoitti...

Oon samaa mieltä postimerkeistä ja niiden ostamisesta! Nyt muuten kun ne postimerkit on menneet ihan uusiksi ja luulin, että hallitsen systeemin, niin sähläänkin ihan kunnolla. Unohdin nimittäin kirjoittaa kuoreen PRIORITY, joten jos et ole vielä tänään saanut intialaista postia, niin se tulee ehkä vähän myöhässä.. Yritin kyllä ehtiä vielä ennen muuttoa.

Tuija kirjoitti...

annike: Tuli perille, sain siitä luettavaa automatkalle. Ihana kuori oli, mistä sellaisia saa, Intiasta?

annika kirjoitti...

Se on Intian-tuliainen ystävältä, joka kävi siellä pari vuotta sitten. Eli sieltäpä sieltä! Ehkä jostain Indian bazaar -tyyppisestä kaupasta voisi saada jotain saman henkisiä, joskaan en tiedä, myydäänkö siellä paperitarvikkeita vaiko vain vaatteita ja suitsukkeita.

Tuija kirjoitti...

Ideaahan voisi jalostaa ja laittaa laatikoiden pohjalta löytyneet vanhat kymmenpenniset kuoren koristeeksi.