sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Minkä ottaisit

Kun olin pieni, luin äitin kanssa lehtiä "minkä ottaisit, pakko ottaa"-tekniikalla. Ruokakuvista syötiin leikisti marjoja ja kakunkoristeita. Nyt ottaisin jonkun hyvän salaatin, isolierisen kesähatun ja vähän sukellusta lämpimässä vedessä, niin ja sellaiset uimahousuhaalarit, jotka muumeilla on.

Hei muuten, ötökkäverkot ikkunoissa ovat ihanat, nyt minäkin voin jäädä yksin kotiin ilman kärpäslätkääjää ja ampiaisenkesyttäjää. Mielenrauha on lähes taattu, eikä tarvitse soittaa rohkeammille.

7 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Hauskaa, että sinäkin kirjoitat "äitin" etkä "äidin". Minäkin kirjoitan ja sanon "äitin".

Minä ottaisin nyt jonkun hyvän jäätelön, kiitos.

E kirjoitti...

Voi, me leikittiin pienenä (ja vielä joskus nyt isonakin) siskon kanssa ihan samaa "minkä ottaisit" -ajatusleikkiä lehtiä lukiessamme! Hauskaa! Ja minä ottaisin nyt auringon, hyvän kirjan ja riippumaton. :)

Tuikkis kirjoitti...

Ilona: Äidin on kovin hienostelevainen, se ei kuvaa minun äitiäni.

E: Riippumatto olisi kyllä jotakin, ystävälläni on sellainen parvisängyn alla, se on jotenkin kovin seikkailullista.

Anniina kirjoitti...

Noista napeista ottaisin tuon pienen, punaisen nelireikäisen. Mekin tehtiin aina vaatekuvastoille äitin kanssa just noin, se oli mukavaa.

peeäs, täältä tullaan, viikon lopulla! Elämä alkaa olla laatikoissa ja olen jo ihan kypsä tuleva etelän hedelmä!

Tuikkis kirjoitti...

Anniina: Tääl on hetelmät makeampia ja porot harvinaisempia, tervetuloa! Opaspuhelin on sitten aina käytettävissänne, eikä numerokaan ole muuttunut, senkus kilautat kun eksyt reitiltä kaupasta kotiin.

Kirjailijatar kirjoitti...

Eksyin tänne, sinulla on kaunis blogi ja hyvä sana :)

Minäkin leikin äitini ja myöhemmin lasteni kanssa aina tuota samaa leikkiä. Yleensä otettiin vaatteita tai koteja, jos oli sisustuslehti. Vaatteita sai vaikka kymmenen per lehti ja etukäteen ei saanut kurkkia.

Tuikkis kirjoitti...

Kirjailijatar: No mutta tervetuloa, täällä on aina tilaa uusille lukijoille tai vaikka vain kerrankin kävijöille. On mukavaa kuulla, että muutkin ovat leikkineet samaa, huomaan tekeväni sitä päässäni vaikkapa näyteikkunoiden kohdalla, vaikken yhtään tykkäisi niin joku pitää aina valita. Sitä vaan en ole vieläkään osannut päättää, että kumpi olisin Abban tytöistä, en sitten millään osaa päättää (: