keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Kissanpissa ja kortti maailmalta


Olen, mutta vähän kuitenkin jossakin muualla. Pihakirppikseltä löytyi ihana essumekko. Kissan mielestä keittiössä on hyvä pissanurkka, vaikka hiekkalaatikko on toisaalla. Parveke on saanut elämän. Minä olen saanut kortin jostakin kaukaa. Minä lupaan palata, nyt lähden kuitenkin valvomaan näyttelyä.

4 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Hieno tuo suksisauvayksityiskohta.

Maija kirjoitti...

Pihakirppikset on ihania. Muistaakseni tulevina viikonloppuina niitä on luvassa ensin Vallilassa ja sitten Kumpulassa. Täytyy suunnata ihastelemaan puutaloidylliä ja pihakirppismeininkejä :)

Tuikkis kirjoitti...

Ilona: Se oli minustakin mukavan tökkiväinen linssilude. Tämmöistä se aina on kun yksin kuvaa, ei koskaan tiedä mitä tulee.

Maija: Tuntuu, että pihakirppiksellä kehdataan myydä sellaista, mitä ei ehkä kirppispöytään veisi ja se juuri onkin sitä parhainta aarteistoa.
Oletko käynyt koskaan Loviisassa, kun siellä on syksyllä niitä pihakirppiksiä ja pääsee niihin taloihin käymään? Suunnitelmissa olisi tänä vuonna lähteä sinne, kun ei ole aikaisemmin tullut käytyä.

Maija kirjoitti...

Enpä ole koskaan tullut käyneeksi Loviisassa, enkä oikeastaan tiedä siitä paikasta mitään. Kuulostaa ihan mainiolta pihakirppikseltä, että pääsee sitten ihan sisälle asti taloihin!