lauantai 28. toukokuuta 2011

Höyhenpeite: Loikkelin

Kesäloma (pieni). Do do do do do do do do- olo. Olen pukeutunut vääräväreihin, olen vääräsääri, väärän maan kolikko ja täynnä harjaamatonta hiusta, ilman huolen häivää, tänään vietetään violettikeltaista päivää.

Haastan toisen höyhenen pukeutumaan tuon laulun kirvoittamalla tavalla, mikä se sitten onkaan. Ja sinut siellä, ruudun toisella puolella, jokainen on oman elämänsä kotilo, kun oikein semmoisiksi ryhdytään ja kaiken tilpehöörin kynäpurkista ja keittiön pöydän päältä, voi oikeastaan siivota tukkalaitteeksi, olla kruunattu.

Nyt minä menen sateeseen, vaan oman elämäni kotilona, en välitä, en piittaa, en sitten pisaraakaan.

7 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Kiitos haasteesta. (Tuli ensin, että kiitos sateesta, mutta onneksi huomasin.)

Mietin juuri eilen, että tää höyhenpeitejuttu täytyy vähän niin kuin aloittaa alusta, kun poistin kaikki vanhat merkintäni. Tästä on taas hyvä alkaa.

Mulla on uudet housut(!), ne on juuri tuon laulun laiset housut, ne on just nyt pyykkikoneessa ja sitten voin ottaa ne käyttöön.

Tuikkis kirjoitti...

Ilona: Jee, hyvä! Huutomerkki oli paikallaan, olisi minunkin kohdalla, niinä päivinä, kun on housut jalassa. Yhtenä päivänä äitin ensimmäinen lause oli sulla on housut, kun menin käymään. Olisi sitä voinut tervehtiä sentään ensin.
Mutta että big jumps-housut, ne minun kyllä täytyy nähdä. Malta kuivattaa ne ensin.
Minun uusin vaateasiani on kengät, Peppi Pitkäläistossun kengät, ne löytyivät tänään ja ovat täydelliset. Kengät ovat minulle vaikein, ei koskaan löydy ja sitten kun löytyy käytän ne aivan puhki.

Maija kirjoitti...

Hyvä laulu, hyvät värit ja hyvä meininki! Tulin tästä hyvälle tuulelle ja nyt kuuntelen Emilia Torrinia pitkästä aikaa.

Maija kirjoitti...

..niin tietysti Emiliana Torrini, eihän nimeä nyt sopisi väärin kirjoittaa.

Tuikkis kirjoitti...

Maija: Ties kuinka monta kertaa olen sen kirjoittanut väärin, ymmärrän siis. Täällä on pilvisestä säästä hyvä meininki nytkin, vaikkakin hieman kutkuttaa feta-juuston tarve jossakin takahampaiden kohdilla.

annika. kirjoitti...

Mitkä hienot vaatteet sinulla onkaan! Tykkään tuosta väriyhdistelmästä erityisen paljon, ja mekko näyttää kivalta! Pomputipum!

Tuikkis kirjoitti...

annika: Kaikki on vanhaa, paitsi sukkikset.