maanantai 5. syyskuuta 2011

Villavaatteen kaipuu


Susanna se jaksaa kukkia, vaikka kieltämättä olen jo vähän kyllästynyt. Olen ollut syksymielellä jo viikkoja, ilahdun kirkkaanpunaisista pudonneista lehdistä ja suunnittelen päiväunia hopeapajujen alle, ne ovat niin kauniita keltaisia kotimatkallani. Yöt nukkuisin luumupuun alla suu auki saaliin toivossa. Voi kun voisi jo olla villahuivin sisällä hikoilematta.

Kirppiksiltä on viime aikoina löytynyt aarteita. N ei tykännyt neuvostonukesta, joka minun oli pakko saada, se kun osaa vinkuakin. Kissojen mielestä siinä on jotakin pelottavaa. Lempitytölle löysin liian ison mekon. Tietääkö joku jotakin tuosta alimman kuvan Arabian mutteripurkista?

Tänään naapuri kysyi olenko minä joku taiteilija, ehkä se johtui turbaanista tai kehyksestä kainalossani. Kysytäänköhän kaikilta patongin kantajiltakin jotakin ranskaksi?

6 kommenttia:

monski kirjoitti...

...tai kaikilta niiltä ihmisiltä, joilla nyt vaan sattuu olemaan luonnostaan takkuinen tukka ja sekainen kampaus; "herätinkö?"

juu, töissä en muuta teekkään.

Anonyymi kirjoitti...

Sulla onkin aika kokoelma noita kukkapurkkeja. Mä kattelin kerran kirpparilla yhtä (sellasella kirpparilla jossa ihmiset myy ite omia tavaroitaan) ja se myyjä sanoi mulle kun näki että katselin sitä:"Se on sulle liian kallis."
En tiiä mitä se olis mahtanu sitten maksaa, paljon sit kai...(Tai ehkä ei paljon ollenkaan, jos näytin vaan niin köyhältä. Mitä tietty olenkin...)

T:Hilja

Ilona kirjoitti...

Kysykö se silleen halveksuen "ooksää joku taiteilija (olevinas)" vai silleen arvostaen "oletko (oikein) joku taiteilija"?

(No, ei varmaan ainakaan "sää", kun te ootte siälä ettekä täällä...)

Tuikkis kirjoitti...

monski: HAH, senkin peikkolapsi.


Hilja: Naamioin ne tuota kuvaa varten, ne ovat juuri niitä versioita joihin meillä on ollut varaa. Yhdestä puuttuu kansi, muut ovat vähintäänkin vääntyneitä ja naarmuisia, tykkään niistä silti, ei täällä muutenkaan mitään fiinejä olla. 8-12 euroa kappaleelta on minusta aika paljon, sellaista näkee aika paljon. Ehkä niissä oli kultaa sisällä, jos ne olivat kerran NIIN kalliita, että näytit köyhältä myyjän silmissä.

Ilona: Sä oot varmaan joku taiteilija, se sanoi. Ihan mukavat naapurit meillä kyllä on, ne on vaan vähän ihastuneet meihin.

Ilona:

maijja kirjoitti...

Mut aina ensiarvoisesti oletetaan kasvissyöjäksi - ka' kun on lävistys ja silleen..! Ja toinen on se, että kun on lävistys, niin oletetaan, että on myös monta niitä ja tatuointeja kymmenen.

Tuikkis kirjoitti...

maijja: Kuulostaa aika tutulta. Kun on 9-vuotiaana jo juonut 3 vuotta kahvia, oli toooosi ärsyttävää kun kylässä tarjottiin aina lapsille jotain mehua. Pyysin aina äitiä sanomaan, että meidän Tuija se osaa jo juoda kahvia. Syömistottumuksia oletetaan muutenkin aika paljon ulkonäön perusteella "sitä on oltu ruoka-aikaan kotona".