lauantai 3. syyskuuta 2011

Sade menee salalokeroon
Viikko on ollut peilin päällä kävelyä, sataa paljon ja auringosta tulee silloin kirkkaampi kuin mikään. Se piiloutuu hetkeksi ja hyökkää taas, häikäisee silmät valkoisiksi. On ollut kengänetsintää kenkämerestä, jossa minua ei miellytä mikään tai sitten ne ovat lasikenkien hinnoissa. Jokin ei tule kurkustani millään pois, se aiheuttaa puuskittaista yskää ja käheitä säveliä. On kai sairastettava monenlaista talven varalle.


Tänään on taidelauantai, ei siltä tunnu. Kissat tekevät omaansa kurttuamalla mattoja, tammenterhon osa on piiloutua alle. Ne raavaavat ympäri, repivät nuotteja, pelaavat korttia ja jos joku näkee, ne vain nukkuvat sohvalla hiljaa ja sikeästi. Tänään on ystävän juhlat, minä laitan oranssin mekon, N laittaa instrumentin, siinä on meidän lauantaimme.

6 kommenttia:

annika. kirjoitti...

Täälläkin kauhea kengänmetsästys meneillään, kun vaan olisi aikaa ja energiaa kulkea kaupasta toiseen... Ja kun mikään ei meinaa miellyttää, tai jos miellyttää, niin ei ole ergonominen. Voi voi.

N soittaa viulua vai, ihanaa!

Ilona kirjoitti...

Ensimmäinen kuva on herkullinen, hyvät värit.

Sinun sanasi, niiden järjestys ja kaikki ovat varsin herkullisia myös. (Paitsi ei ole kivaa sairastaa, ei sitten yhtään. Pois sinusta kaikki pöpöt ja muut!)

Uolevi lähettää terveisiä!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia!

Tuikkis kirjoitti...

annika: Minä löysin ihan aika monetkin, mutta ei tällä jalalla eikä kenenkään kukkarolla sellaisia summia kannata/voi maksaa. Juu soittaa se ja saan minäkin siitä ääntä aikaiseksi, osaamisesta ei kuitenkaan voida kohdallani puhua.

Ilona: Kiitos. Rakastan tuota mekkoa, onneksi oli juhlat joissa sitä pitää. Terveisiä Uoleville, saatoin hieman naurahdella hänen syntytarinalleen (:

Anonyymi: Kiitos paljon paljon!

Tie on kevyt kirjoitti...

Kävitkö taidelauantain tapahtumissa? Olin poissa kotikaupungistani juuri tuolloin, niin etten päässyt. Jäi kiinnostamaan, millaista taidetta ja millaisia tapahtumia oli tarjolla.

Tuikkis kirjoitti...

Tie on kevyt: Kävin vain kulttuuritoimen kirppikseltä, josta en löytänyt yhtään mitään. Ei oikein innostanut mikään tällä kertaa.