tiistai 29. toukokuuta 2012

Retkellä

Olemme retkellä täällä kohta vanhassa kodissa. On jätetty pari patjaa olohuoneen lattialle sohviksi ja nukuttu petauspatjan päällä jo pari yötä. Aamiainen katetaan laatikon päälle ja verhoton elo tuo valon silmiin hieman liian aikaisin. Kaikki tavarat ovat jo toisessa osoitteessa, ainakin melkein kaikki. Kissojen mielestä järjestely on omituinen ja piilopaikkojen vähyys sangen ärsyttävää.

Torstaina on viimeinen päivä täällä, kun kuu vaihtuu. Hyvä koti, hyvä talo, hyvin eletty aika täällä, hyvien naapureiden seurassa.

PS. Blogilla on lähes kaksikymmentätuhatta sivun katselua, kaksikymmentäkolme lukijaa ja aika monta kommenttia. Ilostun, hämmästyn ja tanssahtelen aina, kun joku liittyy lukijaksi, että joku on joka haluaa täältäkin viimeisimmät kuulumiset, vaikka tahtini onkin ollut vaihtelevaa viime aikoina.

3 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Tää lähtis ensin sellaiselle retkelle jolla tarvitaan Laivaa ja sitten tää olis niinku siellä! Ajattele.

Teidänkin retki vaikuttaa mainiolta.

Ilona kirjoitti...

Ylempään kommenttiin viitaten: tuleeko teistä taas kesäheiloja?

Kaikkea hyvää uuteen kotiin ja kaikkea hyvää vanhalle kodille. Toivottavasti se saa edes lähelle yhtä värikkäät uudet asukkaat.

Innostuin taas höyhenpeitteilemään, kun kotiin tuli enemmän tilaa ja pystyy jalustan kanssa toimimaan. Minusta on kiva, että Höyhenpeitteenkin tahti saa olla vaihteleva, eikä se kuole, vaikkei aikoihin jaksa kuvata vaatetustaan.

Tuikkis kirjoitti...

Anniina: Laivallako se maratoonari juostaan? Tämä nykyinen retki on kuule vielä jännittävämpi, Tuijan seikkailut laatikkomaassa, kera litistymisvaaran, putoamisvaaran sekä katoamisvaaran.


Ilona: Joo tulee meistä, eihän heilastelua sovi vain yhteen kesään jättää, joskus Anniina huomaa asuvansa täällä ja paluuta ei enää ole.
Sinne se vanha koti eilen jäi, siivottuna, valottomana ja aivan yksin raukka parka. Asukkaita sinne tuskin tulee moniin kuukausiin, sillä se talo on tyhjentynyt lähes puolilleen vuokrankorotusten myötä.
Minäkin voisin höyhentää joku päivä esim. "nämä vaatteet löysin jätesäkkien pohjalta" tai "näissä vaatteissa selviydyin pahvilaatikkovyöryn alta hengissä".