keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Eräät joululahjat 1. ja 2. Baggu-reppu ja Baggu-laukku. Iloitsen noista väreistä joka päivä, ärhäkästä mintunvihreästä ja vaaleanpunaisen keittiöni kaappeja muistuttavasta korallista. Tarvitsen kouluun sekä repun, että laukun ja nämä ovat sellaisia, joilla voisin leuhkia loputtomiin. N tietää niin hyvin mistä tykkään.


3. Hampaat sain Tanjalta. Olen levittänyt kirjan kanssa maitohampaiden ilosanomaa, kuin joku pahempikin saarnaaja konsanaan. Kumpa omat reikäiset maitohampaani koputtaisivat kerran ovelleni ja muuttaisivat meille, tosin tuollaisina vähän suurempina ja sympaattisina.


4. ja 5.Minun lahjani N:lle oli Rosa Liksomin ja Klaus Haapaniemen Neko. Olin haaveillut kirjasta pitkään ja kuten varmat lahjanostajat tekevät, ostavat he sitä mitä itse haluaisivat. (esimerkkinä armas Ruususerkkuni osti isälleen hajuponin lahjaksi vuosia sitten)


6. ja 7. Äiti yllätti minut Paumes kirjalla. Vaikka Pariisiin en ihan heti olekaan lähdössä on lohdullista tietää, että jossakin on kauppoja minunkin makuuni, ihan siltä varalta jos joskus vahingossa Pariisiin päätyisin.


Olen ehkä hieman jäljessä tämän koosteeni kanssa, mutta koska iloni näistä jatkuu varmasti aina, ajattelin tämän olevan ajankohtaista myös nyt.

Ei kommentteja: