keskiviikko 25. tammikuuta 2012

9 kuvaa täältä


- Saimme peltipupun Anniinalta.

- Mallasjuoman kori on tehnyt pitkän lenkin ja palannut Lahteen, mikä onni, sillä meidän lehtemme olivatkin aivan kaaoksessa ennen sitä.

- Uusin leipälaatikko on kirppislöytö ja meille viides. Se on Tanskalaisen Iran, Anita Wangelin suunnittelemalla kuosilla. Luulen että kahdelle ihmiselle siinä on leipälaatikoita kyllä kerrakseen. Kaikkien cd-levyjen säilytykseen tarvittaisiin kyllä vielä ainakin viisi lisää.

- Tein koulussa vinon kaapin, joka odottaa jaloikseen neljää samanlaista kahvikuppia, ei kovin ohuita, sillä kaapilla on kuitenkin painoa, mutta jos sinulta löytyisi ylimääräisiä, voisin olla kiinnostunut?

- Olen pitkästä aikaa päivänvalon kanssa kotona ja täysin hullaantunut siihen ajatukseen, että kohta sitä voi olla jopa neljän jälkeenkin.Olisi mukava nähdä 9 kuvaa sieltä. Miltä siellä näyttää? Täällä näyttää tältä.

5 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Hehe, nauroin ääneen, kun bongasin tutun kirjekuoren seinältä. Kuin suurempaakin taidetta.

Merja kirjoitti...

Voi tuota pupua! Ja yhtäkkiä muistin että meidän siirtolapuutarhamökillä on vanha leipälaatikko. Miksen ole itse hoksannut että siinä voisi säilyttää muutakin kuin leipää? Dänks, nyt kyllä tuon sen sieltä kotiin..

rva Reipas kirjoitti...

Tännehän ilmestyy uutta nopeammin kuin minä pysyn perässä. Kommentoin tuota edellisen postauksen reppua. Olen haaveillut koulurepusta kovasti ja miettinyt minkä ostaisin. Reppu jotenkin symboloi koko ajatusta siitä että kohta olen opiskelija taas:) Niin että tuo Baggu, se on tosi hieno!

sokerikorppu kirjoitti...

Kiva idea! Yhdeksän kuvaa täältäpäin löytyy uudesta blogistani, käy katsomassa! Punainen leipälaatikko jäi muuten kuvaamatta :) http://neljaskerroseihissia.blogspot.com/

Tuikkis kirjoitti...

Ilona: Säästän aina tuollaiset hienot jutut.

Merja: Se on hullu pupu, karkottaa kissat kauas pois, mutta meitä se on ilostuttanut huomattavasti. Leipälaatikkovallankumous alkakoon!

rva Reipas: Osta ihmeessä Baggu, niitä on monissa väreissä ja kangas on paksua hyvää markiisia, eikä hintakaan päätä huimaa. Käytin pitkään N:n vanhaa sinistä kerhoreppua, mutta siinä ei oikein ollut ryhtiä.

sokerikorppu: Kiva kun nappasit, käyn heti katsomassa.