maanantai 7. marraskuuta 2011

13 kuvaa olohuoneesta

Kuva 1 ja 2: Kehysseinä elää ja muuttuu jatkuvasti, kun sinne ilmestyy jotakin uutta. Tuttuun tapaan norsuvalot hoitavat kuitenkin valaistuspuolen seinällä.

Kuva 3 ja 4: Vanhojen leipälaatikoiden tehtävänä on säilyttää cd-levyjä.

Kuva 5 ja 6: Ikkunan alla olevan lipaston sisälle laitoimme valoja purkkiin. (Ei kovin omaperäistä, tiedän.) Lipaston päällä palaa iltaisin tuikkuja ja kunhan saan pupulamppuun uuden muuntajan (joka muuten saapui tänään postissa) on tunnelmavaloa vaikka naapureillekin jakaa.

Kuva 7: Kissojen lempipaikat vaihtelevat paljon, tänään toinen nukkui mustan sohvan alla ja toinen mustan sohvan päällä. Yleensä heidän mielestään ihmisten vaatteiden päällä on paras paikka nukkua.

Kuva 8: Kun olohuoneeseen halutaan kirkasta valoa, silloin valaisimen tehtävää hoitaa kruunu katossa, joka on huudettu huutonetistä. Eikä me varsinaisesti kovin prameilijoita olla, mutta kyllä nyt yksi kristallikruunu saa olla.

Kuva 9: Kunnianhimoinen yritykseni virkata alpakkapeitto ympyröistä etenee sopivaa vauhtia. Kyllä sen alle vähintään kissa mahtuu jo vuoden päästä.

Kuva 10: Vanha valkoinen rautasänky muutti olohuoneeseemme kesällä, kun löysimme sen aarreretkeltämme. Se on ollut lyhyempikin, mutta nyt se on levitetty täyteen mittaansa ja toimii kaikkien lempipaikkana.

Kuva 11: N sanoi jo kyllästyneensä tuohon kangastauluun, mutta en suostunut ottamaan sitä pois seinältä, koska minusta se on vieläkin niin hieno löytö.

Kuva 12: Minulla oli lapsena Ikean lokerikko, jonka laatikot olivat kaikki maalattu Iskän vanhoilla uistimien spraymaaleilla, nyt niillä on uusi elämä valkoisina. Aarteet saavat asua kuin nukkekodissa.

Kuva 13: Vaikka N sanoikin inhoavansa jänökainaloa, eli neuvostonukkeani, osti hän sille serkkuja viimeisimmältä kirppisreissultamme.

7 kommenttia:

isoinpapu kirjoitti...

Mä tykkään kamalasti teidän olohuoneesta. Mietin kuumeisesti mitä leipälaatikoissa säilytetään: cd-levyjä! Nokkeluutta!

Kaunis ja hauska. Kiitos kierroksesta!

Ilona kirjoitti...

Tiedän niin, että rakastaisin asua sun kanssasi...

soila kirjoitti...

levyt leipälaatikoissa, mahtavaa!

Malla kirjoitti...

Teillä on kerrassaan ihana olohuone! Kodikas. Kehysseinää tuijottelin kateellisena, joskus vielä haluan samanlaisen...

Tuikkis kirjoitti...

Kun kesällä keksin laittaa levyt leipälaatikkoon, sanoi Anniina keksineensä sen jo kauan ennen minua ja että modeemikin saattaa viihtyä leipälaatikossa ja että sinne voi piilottaa johdotkin. Olen myös huomannut, että autotallina leipälaatikko on täysin voittamaton. Kiitos teille ihastelijoille, opastettuja kierroksiakin toki järjestetään.

Thilda kirjoitti...

Kangastaulu on aivan valloittava! Ja ne viimeisen kuvan nuket on suloisia. Minullakin on niitä jokunen. Tiedätkö niiden alokuperästä?

leena kirjoitti...

Viihtyisää! Minulla oli lapsena noita nukkeja, olin ihan unohtanut ne...