torstai 7. kesäkuuta 2012

Höyhenpeite: ollut jonkun muun

Minä ja mekkoni tapasimme, kun joku hylkäsi sen teatterin kirppiksellä, katsoi ja laittoi takaisin. Olin toisella puolella rekkiä oikeaan aikaan ja niin löysin kesälaiskotusmekkoni. Makaan sängyllä, nukahdan, nukun kaksi tuntia. Makaan sängyllä, rapsutan toffeetassua, joka kehrää ja aika jätättää. Makaan sängyllä ja tässä on minun kesälomani alku, tarkoitettu ajatuksille jotka koputtavat ohimoon, nousen ihan kohta.

Täällä olen noiden seinien kanssa, materiaali saa minut aivastelemaan. N käy nukkumassa sängyssä joka on laitettu nurkkaan ja muutoin se on täällä leikkimässä lentämistä ja lapsuutta, ei sänky vaan N.

1 kommentti:

Ilona kirjoitti...

Se oli jonkun muun, nyt se on ihan Tuikkis. Meinaan, että jos pitäisi jotenkin kuvailla käsitettä Tuikkis jollekin, näyttäisin ehkä tuollaisen mekon.

Toivottavasti ajatukset jaksavat tyytyä kevyeen koputukseen, ovea hakkaavia ja kahvaa rytyyttäviä ajatuksia ei toivo kai kukaan. Tosin juuri kai siksi lomalla oletkin, että ehdit ottaa ajatukset vastaan ennen kuin niiden tarvitsee ryhtyä suurempiin toimiin huomion saamiseksi. Hmm.