lauantai 4. elokuuta 2012

Kukahan se kaikki keinot keksii


Sylistä kiipeää olkapäille, käy sinne nukkumaan. Karkkipaperin kaltaisesta materiaalista tehty hiiri pitää välillä laittaa jäähylle, kun tuhatta ja sataa ei enää riitä kuvaamaan vauhtia. Rikostoverin kanssa murtautuu puuliiteriin. Pesukoneen ikkuna on jännittävä, puhtaiden pyykkien sekaan sukeltaminen houkuttaisi kovasti. Ihminen on hiustenpesun tarpeessa aina yöllä kello neljän ja kuuden välillä, kukapa muu pesun suorittaisi. Voi olla, että niihin samoihin aikoihin yöstä on ihmisellä hyvä olla tyynyllään päänsä päällä kehräävä hattu. Maukuu vaativasti, ruokaa, oven avausta tai syliä. Takapihan siilikin on tavattu ja naapurin tyttökissa. Keittiössä on kahvinkeittoapulaisen tuoli, jolta iltaisin annetaan määräyksiä siitä kuinka paljon ruokaa kuuluu kullekin kissalle. Uula Elvar keinonkeksijä kippuraturkki.

2 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Katselin tässä joku hetki sitten kuvia Uulan kaltaisesta kissasta, ja mies totesi sen näyttävän froteiselta. Nyt vasta muistin, että Tuikkiksellakin on froteekissa!

Terveiseni keinonkeksijälle!

Tuija kirjoitti...

Ilona: Oikeastaan turkki muistuttaa silittävän käden alla sellaista vanhan sohvaryhmän kangasta, jossa on kohokuvioitua samettia, tiedätkös.