perjantai 20. heinäkuuta 2012

Valitut tavarat punaisella pöydällä osa 1
Helmet ovat kuolleen tädin. Kello löytyi keittiön kaapista. Kahvikupista ei ole vielä juotu kahvia. Yritän pitää kynnet lakassa, mutta remontti tekee siitä joskus hankalaa. Lainaamme ystävän kanssa toisiltamme vaatteita, minä lainasin myös isot kultaiset korvikset.

Lainasin kirjastosta Helena Sinervon Valitut runot ja ihastuin kirjaan niin, että tunsin tarvetta omistaa yhden itselläni, jotta voisin ottaa sen hyllystä milloin vain. Kilpikonna tuli vastaani vihreän lipaston laatikosta. Pelikortissa lukee: "Davy puolustautuu krokotiilia vastaan". Muistikirjani tänä kesänä on punainen. Taiteilijaystävä lähetti kortin, jossa onniteltiin kompostista. Kukan ostin häitä varten. Mallitilkut ovat jääneet kassiini pyörimään. Sininen kukkakorvakoru löytyi vintiltä, omistaja ei ole tiedossa. Samakkorasiassa on timantteja, lapsuuteni aarteet, kristallit ja koruista irronneet kivet.

2 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Tykkään tästä.

En koskaan muista lainata Sinervoa, ehkä pitäisi ostaa oma. Muistaisinko ostaakaan, se on sitten toinen juttu.

Jotenkin ihan mahtavaa, että voi onnitella kompostista.

Tuija kirjoitti...

Ilona: Minä haluaisin saada omaan kirjastooni kaiken ihanan, onneksi usein olen rahaton, enkä voi ympäröidä itseäni vain kirjoin.