sunnuntai 19. elokuuta 2012

Ravintolapäivä

Ystäväni toteutti pienen unelmansa ja leipoi selkä vääränä macaron-leivoksia ja kuppikakkuja ravintolapäiväksi ja perusti yhden päivän kahvilan kotiinsa. Tottakai olimme paikalla herkuista kun on kyse. Minut ja minunlaiset oli myös huomioitu mantelittomilla versioilla. Niin ja kerrottakoon vielä, että hyvää oli ja kahvila oli menestys.

7 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Haa, mullakin on nyt macaron-aihetta ollut ilmassa!

Lyön kyllä vetoa, että nuo ovat parempia kuin viikolla maistamani eurooppalaiselta ruokatorilta ostetut leivokset.

Tanja kirjoitti...

Kivaa kun kävitte! Harmi kun en ehtinyt viihdyttämään vieraita kaiken muun kiireen ohella, mutta onneksi kissat ottivat sen huolehtiakseen. Miska se taitaa tuon söpöilyn... meidän äijä ...hih!

Kirjailijatar kirjoitti...

Ihanan näköisiä! Nam. Onneksi Turussakin sai eilen herkutella mahan täydeltä.

Tuija kirjoitti...

Ilona: Ainakin varmasti tuoreita ja kotitekoisia olivat. Mielenkiintoinen makuelämys ja makuvaihtoehtoja oli paljon.

Tanja: Ihan ymmärrettävää, että emäntä tekee jotain muuta kuin viihdyttää. Toivottavasti tulee toinenkin ravintolapäivän kahvila!

Kirjailijatar: Niin oli, emännän essu ja pöytien kaitaliinat ja servetitkin olivat teemaan sopivat.

hippityttö kirjoitti...

Ompa kiva juttu, värikästä & nam!

17 neliötä kirjoitti...

Heipähei pitkästä aikaa! Olin mieheni kanssa eilen Pentax-kameroiden omistajien tapaamisessa (sellaiset miesten tupperware-kutsut) ja tulit mieleeni :) pohdin, että ilman sinun pentaxia en välttämättä olisi löytänyt koko merkkiä. Että kiitoksia vaan! oon ollut niin tosi tyytyväinen kameroihini, ensin k200:seen ja nykyiseen k5:seen. Oon muuten miettinyt, että jos seuraavana ravintolapäivänä meillä on jo keittiö valmiina, aion osallistua! puutarhakahvila tai olohuonekuppila, siitä tulisi varmasti hauskaa :) Kiva lukea muiden kokemuksia ravintolapäivään osallistumisesta!

Hanna kirjoitti...

Minun piti väkertää macaroneja sunnuntaina, mutta se aikomus jäi kuumeen jalkoihin. Kulhollinen macaroneja on yhtä ihana juttu kuin kukkia maljakossa. :)
Blogistani löytyy sinulle tunnustus. Käy kurkkaamassa!